Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Evästeasetuksesi on tallennettu.

Kategoria: Tulokset

Kalle Koljonen kukisti avausvastuksen Intiassa

Julkaistu:

Koljonen matkaa Intian kisan jälkeen Dubaihin harjoittelemaan Viktor Axelsenin kanssa.

Kalle Koljonen kohtasi Yonex-Sunrise India Openin ensimmäisellä kierroksella intialaisen Kartikey Gulshan Kumarin, joka kaatui suoraan kahdessa erässä 21-11 21-15.

-Peli sujui tänään tosi hyvin ja ensimmäisessä erässä pelasin myötätuulen kanssa, joten hyökkäys toimi, eikä intialainen pystynyt puolustamaan. 2.erä muuttui erilaisemmaksi, kun pelasin vastatuuleen. Jouduin pelaamaan hiukan kärsivällisemmin ja odottamaan mahdollisuutta ratkaista, joka sopi vastustajan pelityyliin, mutta erän lopussa pystyin ottamaan pisteputken ja voiton sen myötä, hän kertoi.

Kalle Koljonen (WR 63) kohtaa seuraavaksi venäläisen Sergey Sirantin (WR 76).

-Olen nyt kolme viikko reissussa eli ensimmäisen viikon olen täällä Intiassa ja ensi lauantaina lähden kahdeksi viikoksi treenaamaan Dubaihin Viktor Axelsenin ja parin muun huippupelaajan kanssa. Todella hieno reissu on tällä hetkellä menossa ja eka voitto takana niin ei voisi mennä paremmin!